Talianský šéfkuchár Luca Nucciarelli, ktorého láska k vareniu priviedla až na Slovensko.
Dnes pôsobí ako šéfkuchár v reštaurácii Pezzo D´Italia vo Vrútkach. Začínal už ako 16 ročný mladík v reštaurácii u svojej tety v Toskánsku.
Predjedlo
Paradajka plnená zaúdeným baklažánom a guanciale podávané s omáčkou z ricotty, kaviár s balzamicovým octom a bazalkovým olejom
POLIEVKA:
Fazuľový krém s krúpami a chmeľom, tartar z kreviet a žĺtkové kvapky
CESTOVINA:
Domáce spaghetti podávané na omáčke z fermentovaného cesnaku, sardinky, espuma z bufalo mozzarelly, gél z paradajok a kaparový prach
HLAVNÉ JEDLO:
Panenka z mangalice, pyré z bielej špargle, púpavové výhonky, tapioca zo sladkého drievka a omáčka z brandy a ružového korenia
DEZERT:
Čokoládovo škoricový mousse, mandľové pusinky, gél z modrého ibišteka
Degustácia vín
so someliérom
2025
Valentínsky gastro víkend
s Petrom Ďurčom
14.-16.2.2025
Poľský gurmánsky večer
s Marcinom Filipkiewiczom
18. marec 2025
Gurmánsky Valentín
Zima a poľský fine dining
Zimný wellness pobyt
VEĽKÁ NOC 3 noci alebo 4za3
Vilky
Wellness balíček
Day Spa balíček
Sezónna škola varenia
Wellness Lesná Spa by L’Occitane
Luxusná oáza oddychu pre telo a myseľ
Nezabudnuteľné gastronomické zážitky
Absolútne pohodlie a štýlový dizaj
Adult friendly
4* Superior