Taliansky gastro víkend

Talianský šéfkuchár Luca Nucciarelli, ktorého láska k vareniu priviedla až na Slovensko.

24.-26. máj 2019

Dnes pôsobí ako šéfkuchár v reštaurácii Pezzo D´Italia vo Vrútkach. Začínal už ako 16 ročný mladík v reštaurácii u svojej tety v Toskánsku.

OCHUTNÁVKY:

  • Domáci chlieb s caprese šalátom
  • Vyprážané kalamáre, majonéza s medvedím cesnakom
  • Chips z prosciuta crudo s cibuľovým chutney, kozí syr a smrekový olej
  • Grilovaná polenta s parmezánovou espumou

DEGUSTAČNÉ MENU:

Predjedlo

Paradajka plnená zaúdeným baklažánom a guanciale podávané s omáčkou z ricotty, kaviár s balzamicovým octom a bazalkovým olejom

POLIEVKA:

Fazuľový krém s krúpami a chmeľom, tartar z kreviet a žĺtkové kvapky

CESTOVINA:

Domáce spaghetti podávané na omáčke z fermentovaného cesnaku, sardinky, espuma z bufalo mozzarelly, gél z paradajok a kaparový prach

HLAVNÉ JEDLO:

Panenka z mangalice, pyré z bielej špargle, púpavové výhonky, tapioca zo sladkého drievka a omáčka z brandy a ružového korenia

DEZERT:

Čokoládovo škoricový mousse, mandľové pusinky, gél z modrého ibišteka

Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste nezmeškali ďalšiu akciu.

Gastronomické akcie

Všetky gastro víkendy

Špeciálna ponuka

Adult friendly Hotel Lesná

Rezervujte si pobyt

Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela