Taliansky gastro víkend

Talianský šéfkuchár Luca Nucciarelli, ktorého láska k vareniu priviedla až na Slovensko.

24.-26. máj 2019

Dnes pôsobí ako šéfkuchár v reštaurácii Pezzo D´Italia vo Vrútkach. Začínal už ako 16 ročný mladík v reštaurácii u svojej tety v Toskánsku.

OCHUTNÁVKY:

  • Domáci chlieb s caprese šalátom
  • Vyprážané kalamáre, majonéza s medvedím cesnakom
  • Chips z prosciuta crudo s cibuľovým chutney, kozí syr a smrekový olej
  • Grilovaná polenta s parmezánovou espumou

DEGUSTAČNÉ MENU:

Predjedlo

Paradajka plnená zaúdeným baklažánom a guanciale podávané s omáčkou z ricotty, kaviár s balzamicovým octom a bazalkovým olejom

POLIEVKA:

Fazuľový krém s krúpami a chmeľom, tartar z kreviet a žĺtkové kvapky

CESTOVINA:

Domáce spaghetti podávané na omáčke z fermentovaného cesnaku, sardinky, espuma z bufalo mozzarelly, gél z paradajok a kaparový prach

HLAVNÉ JEDLO:

Panenka z mangalice, pyré z bielej špargle, púpavové výhonky, tapioca zo sladkého drievka a omáčka z brandy a ružového korenia

DEZERT:

Čokoládovo škoricový mousse, mandľové pusinky, gél z modrého ibišteka

Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste nezmeškali ďalšiu akciu.

Gastronomické akcie

Všetky gastro víkendy

Špeciálna ponuka

Adult friendly Hotel Lesná

Rezervujte si pobyt