Španielsky gastro víkend

Vychutnajte si španielsky temperament na tanieri všetkými zmyslami.

28.-30. jún 2019

Aj tento rok sa môžete tešiť na gastronomický zážitok v podaní španielského šéfkuchára Yelel Cañas Formiconi. Lásku pre varenie získal ešte ako malý chlapec, keď ho jeho mama učila ako efektívne využívať miestne zdroje pre prípravu vynikajúcich pokrmov.

Cestuje po svete, aby mohol objavovať nové chute a podeliť sa o svoje skúsenosti aj s ostatnými. Je to nenapraviteľný vtipkár a kuchár s vášnou, ktorého môžete sledovať aj prostredníctvom Instagramu @yelel_kiaora

OCHUTNÁVKY:

  • Španielska svadba: Ančovičky, zelené olivy a zelené chilli
  • Chobotnica s omáčkou z Kanárskych ostrovov
  • Šalát so sépiou

DEGUSTAČNÉ MENU:

1. CHOD:

„Ajoblanco“ Cesnakovo – mandľová studená polievka s hroznom

2. CHOD:

„Mar y montaña“ Králičia a krevetová terina s omáčkou z plodov mora

3. CHOD

„Bacalao al Pil Pil“ Filet z tresky konfitovaný v omáčke typickej pre oblasť Basque country, vyrobenej z olivového oleja, cesnaku a papriky

4. CHOD

„Carrilleras“ Bravčové líčka 12 hodín pomaly dusené na červenom víne, so zemiakovými štruktúrami a espumou zo sladkého vína

5. CHOD:

„Torrija“ Horúci puding z chleba, mlieka a škorice, s jablkovou a rozmarínovou zmrzlinou

Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste nezmeškali ďalšiu akciu.

Gastronomické akcie

Všetky gastro víkendy

Špeciálna ponuka

Adult friendly Hotel Lesná

Rezervujte si pobyt