Slow Food víkend

Ako pripraviť jedlá z čerstvých surovín v pohode a bez stresu.

22.-24. jún 2018

nám počas španielskeho gastro víkendu prezradil španielsky šéfkuchár Yelel Cañas Formiconi.

Cestuje po svete, aby mohol objavovať nové chute a podeliť sa o svoje skúsenosti aj s ostatnými. Je to nenapraviteľný vtipkár a kuchár s vášnou, ktorého môžete sledovať aj prostredníctvom Instagramu @yelel_kiaora

MINULOROČNÉ MENU:

OCHUTNÁVKY:

  • Guľky z kozieho syra obalené v ihličí
  • Mušle Slávky s bylinkami a morskou trávou
  • Guľky z hovädzieho tataráku obalené v divokej horčici podávané s krémovým žĺtkom
  • ”BAO” chlieb s bôčikom Sous vide a uhorkami
  • Cvikla plnená s údeným syrom Ricotta

STUDENÉ PREDJEDLO:

Quinoa a mix šalátov s “escabeche” vina gretteQuinoa a mix šalátov s “escabeche” vina grette

POLIEVKA:

“VICHISOISE” zo žihľavy s mandľovým chrumkavým chlebom

TEPLÉ PREDJEDLO:

Morský vlk s pestom z divých byliniek, divé spetzle a fermentovaná ryža

HLAVNÉ JEDLO:

Rolované jahňacie upravené sous vide, domáci kefír, mäta a cvikla

DEZERT:

Píniový sorbet, rozmarínová zmrzlina, tymianová špongia a “MOSQUETA” so sirupom z divých ruží

Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste nezmeškali ďalšiu akciu.

Gastronomické akcie

Všetky gastro víkendy

Špeciálna ponuka

Adult friendly Hotel Lesná

Rezervujte si pobyt

Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela