Slow Food víkend

Ako pripraviť jedlá z čerstvých surovín v pohode a bez stresu.

22.-24. jún 2018

nám počas španielskeho gastro víkendu prezradil španielsky šéfkuchár Yelel Cañas Formiconi.

Cestuje po svete, aby mohol objavovať nové chute a podeliť sa o svoje skúsenosti aj s ostatnými. Je to nenapraviteľný vtipkár a kuchár s vášnou, ktorého môžete sledovať aj prostredníctvom Instagramu @yelel_kiaora

MINULOROČNÉ MENU:

OCHUTNÁVKY:

  • Guľky z kozieho syra obalené v ihličí
  • Mušle Slávky s bylinkami a morskou trávou
  • Guľky z hovädzieho tataráku obalené v divokej horčici podávané s krémovým žĺtkom
  • ”BAO” chlieb s bôčikom Sous vide a uhorkami
  • Cvikla plnená s údeným syrom Ricotta

STUDENÉ PREDJEDLO:

Quinoa a mix šalátov s “escabeche” vina gretteQuinoa a mix šalátov s “escabeche” vina grette

POLIEVKA:

“VICHISOISE” zo žihľavy s mandľovým chrumkavým chlebom

TEPLÉ PREDJEDLO:

Morský vlk s pestom z divých byliniek, divé spetzle a fermentovaná ryža

HLAVNÉ JEDLO:

Rolované jahňacie upravené sous vide, domáci kefír, mäta a cvikla

DEZERT:

Píniový sorbet, rozmarínová zmrzlina, tymianová špongia a “MOSQUETA” so sirupom z divých ruží

Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste nezmeškali ďalšiu akciu.

Gastronomické akcie

Všetky gastro víkendy

Špeciálna ponuka

Adult friendly Hotel Lesná

Rezervujte si pobyt