Víkend s Robom Pappom

Degustačné menu s názvom "Slovensko na ceste po svete" pre vás v našej kuchyni pripraví Robo Papp.

21.-23. október 2022

Gastrovíkendy s hosťujúcim kuchárom sú u nás už tradíciou.

Teraz však prichádzame s novinkou.

Hlavnou hviezdou gastrovíkendu nebude profesionálny šéfkuchár, ale známa osobnosť z oblasti gastronómie, hudobník, ale aj foodbloger, vášnivý kuchár a gurmán, čo donedávna dokazoval aj v televíznom programe Tajomstvo mojej kuchyne, Robo Papp. Päť rokov písal úspešný blog o varení „Každý môže variť“, s ktorým získal 5. miesto v ankete Bloger roka. Veľakrát so svojimi priateľmi šéfkuchármi varil v ich reštauráciách alebo zostavoval degustačné menu.

Varenie je jeho veľkým koníčkom, a keďže sa cíti „viac doma“ v modernej gastronómii, hosťovanie v kuchyni hotela Lesná bude zážitkom ako pre neho, tak pre hotelových hostí. Túto preferenciu uplatnil aj pri zostavovaní menu, ktoré nazval "Slovensko na ceste po svete"

Ochutnávky

  • Rybacia kroketa, citrónová majonéza
  • Losos, hrianka
  • Mušľa sv. Jakuba, petržlenovo-tvarohové pyré

Degustačné menu

Amuse bouche:

Blina, kyslá smotana, lososový kaviár, kôpor

1. CHOD:

Chobotnica, sójové želé, wasabi, redkvička, citrónový kaviár

2. CHOD:

Fazuľové capuccino, zemiak, petržlenový olej

3. CHOD:

Kapor, baby zelenina, hliva ustricová

4. CHOD:

Sumček africký, koriander, zemiak, mrkva, petržlen

5. CHOD:

Piškót, jablkový sorbet, slaný karamel z miso pasty, brusnicové sklo

Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste nezmeškali ďalšiu akciu.

Gastronomické akcie

Všetky gastro víkendy

Špeciálna ponuka

Adult friendly Hotel Lesná

Rezervujte si pobyt