Toskánsky gastro víkend

Navštívi nás taliansky šéfkuchár Luca Nucciarelli, ktorého láska k vareniu priviedla až na Slovensko.

25.-27.3.2022

Začínal už ako 16 ročný mladík v reštaurácii u svojej tety v Toskánsku a dnes pôsobí ako šéfkuchár v reštaurácii Pezzo D´Italia vo Vrútkach.

Špeciálne 7-chodové degustačné menu pre vás pripravuje na sobotu večer a nazval ho "La Cucina delle colline toscane fino al mare - Kuchyňa Toskánska od kopcov až k moru".

OCHUTNÁVKY

DEGUSTAČNÉ MENU

1. CHOD:

"Vitello tonnato" - Teľacie karé so sladkokyslým šalátom, tuniakovým dresingom a kaviárom

2. CHOD:

Špargľový krém, mušle sv. Jakuba a strúhaný vaječný žĺtok

3. CHOD:

Pappardelle s ragú zo zajaca a kakaová sušienka

4. CHOD:

Gratinovaná ryba, mrkvové pyré, citrusový ružičkový kel, fermentovaný karfiol a omáčka z bieleho vína

5. CHOD:

Chrbát z daniela, huby, slaninka, petržlen, hľuzovka

6. CHOD:

Limoncello cheesecake, petržlenová granita a maliny

7. CHOD:

Tozzetti s vínom Vin Santo

Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste nezmeškali ďalšiu akciu.

Gastronomické akcie

Všetky gastro víkendy

Špeciálna ponuka

Adult friendly Hotel Lesná

Rezervujte si pobyt