Toskánsky gastro víkend

Navštívi nás taliansky šéfkuchár Luca Nucciarelli, ktorého láska k vareniu priviedla až na Slovensko.

25.-27.3.2022

Začínal už ako 16 ročný mladík v reštaurácii u svojej tety v Toskánsku a dnes pôsobí ako šéfkuchár v reštaurácii Pezzo D´Italia vo Vrútkach.

Špeciálne 7-chodové degustačné menu pre vás pripravuje na sobotu večer a nazval ho "La Cucina delle colline toscane fino al mare - Kuchyňa Toskánska od kopcov až k moru".

OCHUTNÁVKY

DEGUSTAČNÉ MENU

1. CHOD:

"Vitello tonnato" - Teľacie karé so sladkokyslým šalátom, tuniakovým dresingom a kaviárom

2. CHOD:

Špargľový krém, mušle sv. Jakuba a strúhaný vaječný žĺtok

3. CHOD:

Pappardelle s ragú zo zajaca a kakaová sušienka

4. CHOD:

Gratinovaná ryba, mrkvové pyré, citrusový ružičkový kel, fermentovaný karfiol a omáčka z bieleho vína

5. CHOD:

Chrbát z daniela, huby, slaninka, petržlen, hľuzovka

6. CHOD:

Limoncello cheesecake, petržlenová granita a maliny

7. CHOD:

Tozzetti s vínom Vin Santo

Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste nezmeškali ďalšiu akciu.

Gastronomické akcie

Všetky gastro víkendy

Špeciálna ponuka

Adult friendly Hotel Lesná

Rezervujte si pobyt

Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela