Svätomartinský víkend

Wellness víkend so špecialitami šéfkuchára Pavla Pavlíka

15.-17. november 2024

Pozývame Vás na Svätomartinskú degustačnú večeru pri príležitosti sviatku sv. Martina, ktorý tradične oznamuje príchod zimy.

Jednotlivé pokrmy pripraví a odprezentuje šéfkuchár Pavol Pavlík, ktorý má za sebou už bohatú kuchársku minulosť. Z rodného Slovenska po skúsenostiach v najprestížnejších reštauráciách tatranských hotelov sa vydal do Prahy. Vyskúšal podniky ako Flambeé, hotel Boscolo, reštaurácia Alchymist, Le Patio a 9 rokov pôsobil v slávnom Le terroir. Pre Bistrot 104 získal ocenenie Bib Gourmand.

Špeciálne degustačné menu pre vás pripravuje na sobotu večer.

CENA SAMOSTATNEJ VEČERE 70€/OSOBA

AMUSE BOUCHE:

  • Paštéta, husacia pečeň, čierne jarabiny, brusnice, mladá cibuľa, kaleráb
  • Rillettes, husacie stehno, kel, nakladaná cibuľka, vlašský orech
  • Pršut, husacie prsia, cibuľová marmeláda

Degustačné menu

AMUSE BOUCHE:

Yumchi maslo, semená, kapustový chlieb

1. CHOD:

Pečeň, dubáky, foie gras, koňak, kel, cibuľa, zemiaky, maslo, smotana, horčica, uhorky, sušené husacie prsia

2. CHOD:

Prsia, krúpy, syr, maslo, kôpor, škvarky, pažítka, kvasená kapusta, fenykel, cibuľa

3. CHOD:

Stehná, konfit, demi glace, šípková omáčka, zemiaky, šúľance, slanina, plnka, červená kapusta, gaštany

4. CHOD:

Vacherin, blumy, hrušky, hrozienka, zmrzlina, slivkový lekvár, krém, mirabelky, tvaroh, perník

PETIT FOUR:

Tekvica, šípky, čokoláda

Podrobnosti k ďalším akciám zatiaľ pripravujeme.

Pobytový balík

Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste nezmeškali ďalšiu akciu.

Gastronomické akcie

Všetky gastro víkendy

Špeciálna ponuka

Adult friendly Hotel Lesná

Rezervujte si pobyt