Degustačné menu pre vás pripraví mentor našej kuchyne, šéfkuchár Peter Ďurčo.
Tentokrát svoje umenie predvedie Peter Ďurčo, majiteľ a šéfkuchár neobyčajnej reštaurácie TOP restaurant v Žiline a mentor kuchyne hotela Lesná, pre ktorú zostavuje jedálne lístky.
Peter Ďurčo je členom Gourmet klubu, on ako šéfkuchár, i jeho reštaurácia získali mnohé ocenenia uznávaných hodnotiteľov a gastronomických bedekrov. (Trend top reštaurácie, Gurmán na Slovensku, ai.)
Jeho reštaurácia nemá klasický jedálny lístok, hostia prichádzajú na základe predošlej rezervácie na degustačné menu, pri ktorom výber jedál je na šéfkuchárovi. Prezentácii jedál venuje rovnakú pozornosť ako ich príprave.
Filozofia Petra Ďurča je, že hosť sa má pri jedle aj zabávať, má byť prekvapovaný, jedlo nemá byť len potravou, ale aj pôžitkom. A to všetko vám predvedie v sobotu 7.12. pri degustačnej večeri v hoteli Lesná.