Výnimočný degustačný zážitok predvedie šéfkuchár Imre Bindics.
Jeden z porotcov finále najprestížnejšej gastronomickej súťaže Bocuse d'Or zavíta do Vysokých Tatier.
Ochutnávka maďarských predkrmov a vín z produkcie Világi winery
PREDJEDLO:
Terina z kačacej pečene, údené kačacie prsia s dulovo hrozienkovými chutney
POLIEVKA:
„Halászlé”
HLAVNÉ JEDLO 1:
Prepeličie prsia supreme na paprike s tvarohovými cestovinami
HLAVNÉ JEDLO 2:
KUKKONIA zabíjačkové špeciality z Mangalice zo Žitnoostrovskej bio farmy
DEZERT:
Rákóczi túrós – tvarohová tortička
Degustácia vín
so someliérom
2025
Valentínsky gastro víkend
s Petrom Ďurčom
14.-16.2.2025
Poľský gurmánsky večer
s Marcinom Filipkiewiczom
18. marec 2025
Gurmánsky Valentín
Zima a poľský fine dining
Zimný wellness pobyt
VEĽKÁ NOC 3 noci alebo 4za3
Vilky
Wellness balíček
Day Spa balíček
Sezónna škola varenia
Wellness Lesná Spa by L’Occitane
Luxusná oáza oddychu pre telo a myseľ
Nezabudnuteľné gastronomické zážitky
Absolútne pohodlie a štýlový dizaj
Adult friendly
4* Superior