Maďarský gastro víkend

Výnimočný degustačný zážitok predvedie šéfkuchár Imre Bindics.

7.-9. február 2020

Jeden z porotcov finále najprestížnejšej gastronomickej súťaže Bocuse d'Or zavíta do Vysokých Tatier.

OCHUTNÁVKA PRED VEČEROU

Ochutnávka maďarských predkrmov a vín z produkcie Világi winery

MENU 8.2.2020

PREDJEDLO:

Terina z kačacej pečene, údené kačacie prsia s dulovo hrozienkovými chutney

POLIEVKA:

„Halászlé”

HLAVNÉ JEDLO 1:

Prepeličie prsia supreme na paprike s tvarohovými cestovinami

HLAVNÉ JEDLO 2:

KUKKONIA zabíjačkové špeciality z Mangalice zo Žitnoostrovskej bio farmy

DEZERT:

Rákóczi túrós – tvarohová tortička

Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste nezmeškali ďalšiu akciu.

Gastronomické akcie

Všetky gastro víkendy

Špeciálna ponuka

Adult friendly Hotel Lesná

Rezervujte si pobyt

Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela
Partner hotela