Maďarský gastro víkend

Výnimočný degustačný zážitok predvedie šéfkuchár Imre Bindics.

7.-9. február 2020

Jeden z porotcov finále najprestížnejšej gastronomickej súťaže Bocuse d'Or zavíta do Vysokých Tatier.

OCHUTNÁVKA PRED VEČEROU

Ochutnávka maďarských predkrmov a vín z produkcie Világi winery

MENU 8.2.2020

PREDJEDLO:

Terina z kačacej pečene, údené kačacie prsia s dulovo hrozienkovými chutney

POLIEVKA:

„Halászlé”

HLAVNÉ JEDLO 1:

Prepeličie prsia supreme na paprike s tvarohovými cestovinami

HLAVNÉ JEDLO 2:

KUKKONIA zabíjačkové špeciality z Mangalice zo Žitnoostrovskej bio farmy

DEZERT:

Rákóczi túrós – tvarohová tortička

Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste nezmeškali ďalšiu akciu.

Gastronomické akcie

Všetky gastro víkendy

Špeciálna ponuka

Adult friendly Hotel Lesná

Rezervujte si pobyt