Francúzsky gastro víkend

Pri príležitosti piateho výročia otvorenia hotela

22.-24.10.2021

a zároveň spolupráce s francúzskou spoločnosťou L’Occitane, sa mal minulý rok v hoteli po prvý krát uskutočniť „Francúzsky gastro víkend“. Náhradný termín sme našli v roku 2021 a srdečne vás pozývame cez víkend 22.-24.10.2021.

Jednotlivé pokrmy pripraví a odprezentuje šéfkuchár Pavol Pavlík, ktorý má za sebou už bohatú kuchársku minulosť. Z rodného Slovenska po skúsenostiach v najprestížnejších reštauráciách tatranských hotelov sa vydal do Prahy. Vyskúšal podniky ako Flambeé, hotel Boscolo, reštaurácia Alchymist, Le Patio a 9 rokov pôsobil v slávnom Le terroir. Pre Bistrot 104 získal ocenenie Bib Gourmand.

OCHUTNÁVKY PRED VEČEROU

  • kaleráb, foie gras, lieskový orech, pažítka
  • vyprážaný brzlík, majonéza, cibuľa
  • makronka, paštéta, králik, brusnice

DEGUSTAČNÉ MENU:

1. CHOD:

Hrebenatka, paradajky, olivy Taggiasche, bryndza, cibuľa, vlašský orech, redkvička

2. CHOD:

Konfitované kačacie stehno, zemiaky, červená kapusta, chren, slivky, demi glace

3. CHOD

Zubáč, kapusta, smotana, maslo, citrón, škvarky, ligurček

4. CHOD

Jelenie stehno, foie gras, gaštany, šípky, šampiňóny, slanina, čierna hľúzovka, cibuľa

5. CHOD:

Tartaletka, marakuja, zmrzlina, kakao, orechy, karamel, figy

PETIT FOUR:

makronka

Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste nezmeškali ďalšiu akciu.

Gastronomické akcie

Všetky gastro víkendy

Špeciálna ponuka

Adult friendly Hotel Lesná

Rezervujte si pobyt